COPYRIGHT © 2004-2023 - FIN-INECTA« kauneussivut

GUINOT-LAITEHOIDOT

HYDRADERMIE ”Kaksois-ionisaatio”

Kasvohoitojen supertähti on syntynyt

Hoitosuositus: 3x sarjahoito 1 hoito / viikko, jonka jälkeen 1 hoito / kk tulosten ylläpitämiseksi.

Vuonna 2010 Guinot mullisti jälleen koneellisen ihonhoidon teknologiaa tuomalla markkinoille Hydraderm Lift
Double Ionisation –koneen. Kaksois-ionisaation ansiosta ihoon voidaan imeyttää huomattavasti enemmän tehoaineita kuin aikaisemmin (mm. hyaluronihappoa) ja näin saavutettavissa ovat uskomattomat ihonhoidolliset tulokset ihotyypistä riippumatta. Seitsemästä hoitoseerumigeelistä löytyvät ihonhoidolliset ratkaisut kaikkien kauneustavoitteiden saavuttamiseksi ja jokaisella hoitokerralla toteutuvat ihon syväpuhdistus, tehoaineiden imeytys sekä ihon syväkosteutus.

HYDRALIFT - voimistelua kasvojen lihaksille!

HYDRA LIFT kohottaa kasvojen ihoa kasvolihaksia stimuloimalla. Samalla tavalla, kuin vartaloa jumpataan kuntosalilla, tämä hoito kohottaa kasvojasi jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoitojen tuloksena ihosi saa uutta elinvoimaa, upean hehkun ja kasvojen lihasten voimistuessa ihosi kiinteytyy.

Hoidon ensimmäisessä vaiheessa stimuloidaan lymfakiertoa. Sen ansiosta ihosta poistuu kuona-aineet, ihon hapenottokyky paranee ja lihaksien nestepitoisuus kasvaa.

Hoidon toisessa vaiheessa harjoitetaan lihaksia sähköisen ärsykkeen avulla. Vaikutus on suunnattu : otsa-, silmänympärys- poskipää- ja kaulalihaksille. Tuloksena ovat kiinteämmät ja nuoremman näköiset kasvonpiirteet.

HYDRA LIFT hoito on täysin kivuton ja se viimeistellään miellyttävällä ja rentouttavalla hieronnalla.

Kauneushoitola Mielikki RelanderKalmarinkatu 1, 57130 Savonlinnagsm 050-337 2740mielikki.relander@pp.inet.fiwww.mielikki.fi