COPYRIGHT © 2004-2023 - FIN-INECTA« kauneussivut

pHformula - IHONHOITOSARJA

Optimaalisia tuloksia

Kauneushoitola Mielikki Relander on lanseerannut farmakosmeettisen pHformula-ihonhoitosarjan.

Siinä on mullistava pHformula-happopinnoitusmenetelmän, joka yhdistelee ainutlaatuisella, innovatiivisella tavalla kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja.

Happoihin perustuvat pinnoitussprosessit korjaavat ainutlaatuisella tavalla ihon toimintahäiriöitä (ikääntyminen, akne, pigmenttimuutokset sekä krooninen punoitus).
GUINOT-KASVOHOIDOT

LIFTOSOME - Kiinteyttävä ja kohottava vaikutus

Iho veltostuu iän ja väsymyksen myötä. Kasvonpiirteet näyttävät "roikkuvan“ ja iho tuntuu veltolta. Stimuloiviin appelsiini-, ginseng- ja merikollageeniuutteisiin perustuva lämpökasvohoito uudistaa ihoa tehokkaasti.

Liftosome -hoito energisoi ja kiinteyttää ihoa. Se tekee ihosta hehkeän kauniin, kohottaa selkeästi ilmettä sekä kasvonpiirteitä.
AROMATIC - Upea aromaterapia hoito kasvoille

Sukella tuoksuvien yrttien, kasvien ja kukkien sekä rentouttavan hieronnan maailmaan. Kauneushoitolaan saapuessasi eteeristen öljyjen miellyttävät tuoksut kutsuvat sinut upealle matkalle.

Löydät tasapainoisen kauneutesi tämän ainutlaatuisen hoidon avulla, jossa eteeristen öljyjen hyvät ominaisuudet yhdistyvät stressiä poistavaan ja jännitystä vähentävään hierontaan. Naamio valmistetaan mittatilaustyönä jokaisen asiakkaan yksilöllisten ihonhoitotarpeiden mukaisesti.

Hoitoa suositellaan joko nopeaksi virkistyshoidoksi tai kolmen hoidon sarjana.
BEAUTÉ NEUVE - HEDELMÄHAPPOHOITO
- Kuoriva ja kirkastava kasvohoito

Beauté Neuve hoito on uudistunut. Hoito on entistäkin tehokkaampi.

Beauté Neuve kaksoiskuorinta sisältää hedelmähappoja, jotka kuorivat ihoa, jonka jälkeen iho on huomattavasti sileämpi ja kosteampi. Lopputulos on häikäisevä. Dermanove seerumi sisältää 56 ihosoluja ravitsevaa aineosaa. Se ravitsee, elvyttää ja suojaa ihoa nopeuttaen näin ihon uudistumisprossessia.

Clarimasque sisältää C-vitamiinia, joka vaalentaa pigmenttiläiskiä ja kirkastaa ihoa. C-vitamiini stimuloi tehokkaasti kollageenin ja elastiinin synteesiä. Rypyt ja juonteet tasoittuvat, iho on joustavampi ja kiinteämpi.

Kauneushoitola Mielikki RelanderKalmarinkatu 1, 57130 Savonlinnagsm 050-337 2740mielikki.relander@pp.inet.fiwww.mielikki.fi